Apple'ın "şimdiye kadarki en güçlü Mac'i" bu hafta piyasaya çıkacak ancak 18 çekirdekli model 2018 yılına kadar gelmeyecek.

Phil Schiller, geçetiğimiz günlerde gadget dergisi ile kapsamlı bir röportaj için görüşme yaptı ve iPhone X ve Face ID'den AirPods'a ve gecikmiş HomePod akıllı hoparlörüne kadar her şeyi görüştü. Schiller ayrıca iMac Pro lansmanının sadece birkaç gün uzakta olduğunu ima etti ve şimdi de Apple, 14 Aralık'ta kullanıma sunulduğunu doğruladı.


Apple, iMac Pro'nun "şimdiye kadarki en güçlü Mac" olduğunu ve bu nedenle 5.000 dolara fiyatlandırıldığını söylüyor.Bu ay başlaması gerekiyordu, ancak HomePod gecikmesiyle kimse yılbaşından önce son nesil bir Pro için nefeslerini tutuyordu. Bununla birlikte, Apple, haftanın bitiminden önce yaratıcı ve tasarımcı profesyonellere yönelik en güçlü Mac'lerin teslim edilmesine hazırlanıyor.

IPhone X'de olduğu gibi, Apple bazı YouTuber'lara iMac Pro'ya erken erişim izni verdi, bu yüzden sipariş vermeden önce daha yakından inceleyebilirsiniz.

Detaylı Bilgi: 0536 332 69 61

işte yeni ve son teknoloji iMac pro nun özellikleri;

Ekran ve işlemci özellikleri;

5.120 x 2880 piksel çözünürlük ve 500 bit parlaklık ile 27 inç ekran. Intel Xeon işlemci 32, 64 veya 128GB 2,666MHz DDR4 ECC belleği ile desteklenen 8, 10 ve 18 çekirdek seçenekleri ile satışa sunulacak. Bir adet 1 TB SSD standart olarak geliyor, ancak 2 TB ve 4 TB SSD seçenekleri isteğe bağlı mevcut. Ve sonra 8GB HBM2 belleğe sahip bir AMD Radeon Pro Vega 56 işlemci olan grafik yongasına sahip. Bu da yeterli değilse, 16GB HBM2 ile Vega 64 çipi var.

Ses, 

stereo hoparlörler tarafından işlenmekte, ancak bir kulaklık girişi bulunuyor, 1080p FaceTime HD kamera dört dahili mikrofon ile tamamlanmaktadır ve sizin için 27 inç yeterli değilse dört adede kadar 4K harici ekran veya iki adet 5K ekran bağlamak mümkün kılıyor. Apple, arka tarafında 10Gb Ethernet, dört adet Thunderbolt USB-C bağlantı noktası, dört adet standart USB 3 portu ve bir SDXC kart yuvası (UHS-II desteği olan) içeren port yerleştirmiş bulunmakta, Kablosuz bağlantı, 802.11ac ve Bluetooth 4.2 şeklinde geliyor.

iMac Pro, macOS High Sierra'yı çalıştıracak ve Apple, çalışması için ihtiyacınız olan tüm çevre birimlerini ekledi. Sayısal Tamponlu Uzay Gri Magic Klavyesi, Space Grey Magic Mouse 2, Bir hızlı şarj USB kablosuna ve önemli güç kablosu dahildir.


Apple web sitesinde yer alan bilgilere göre, 14 Aralık lansman tarihi ile birlikte bir iMac Pro bölümü de içerecek şekilde güncellendi. 18 çekirdekli iMac Pro'yi istiyorsanız, önümüzdeki yılın başlarına kadar kullanılamayacak.14 Aralık tarihine
 kadar önceden sipariş veremez veya store' dan sepetinize bir tane ürün ekleme şansınız yok. Başlangıç ​​fiyatı 5.000 $ olsa bile, ancak Apple'ın perakende mağazaları da bir miktar ürün alacağından mevcut stokun lansman günü çok hızlı bir şekilde yok olacağına dair genel bir şüphe söz konusu, tabiki bunun zaman gösterecek.