iPhone  ( 12 mini ,12 ,12 pro,12 pro max) Ekran Değişimi

Apple iphone 12 Serisi Teknik servis, tamir, bakım ve onarım bölümümüzde alanında uzman teknisyenlerimiz tarafından son teknoloji profesyonel ekipmanlar ve tamir gereçleri kullanılarak iphone 12 serisi ekran değişimi işleminiz, günlük iş yoğunlumuza göre 60 dakikala 240 dakika arasında yapılarak siz değerli müşterilerimize teslim edilir. Firmamızda yaptığımız tüm ekran değişimi işlemleri 6 ay  garantilidir.


İphone 12 Serisi ekran değişimi yaparken en sağlıklı ve en uzun ömürlü olan %100 orjinal ekran kulanmaktayız.Orjinal ekran değişimleri uzun vadede en başarılı olan yöntemdir.
İphone 12 serisi Ekran değişimlerinde kullandığımız tüm ekran yedek parça ürünleri piyasada orijinal olarak kabul gören orjinal kalite ekranlardan oluşmakta ve anlaşmalı olduğumuz orjinal cep telefonu yedek parça toptancıları tarafından tüm kontrolleri yapıldıktan sonra elimize ulaşmakta. Apple iphone 12 serisi ekran değişimi işleminin ardından teknik servis ekibimiz cep telefonunuzun ekran,dokunmatik ve parlaklık testlerini tamamlayıp yeni ekran üzerine ücretsiz Apple iphone 12 serisi ekran koruyucu kırılmaz cam yapıştırdıktan sonra cihazınızı size teslim ediyoruz.



Bizimle İletişime Geçin :+90536 332 69 61