İphone X iphone 8 ve 8 Plus telefonlarında kullanılan teknik malzeme detayları.





Apple Servisi beylikdüzü olarak, : iPhone X ve iPhone 8 ve 8 Plus parçalarının bir kısmını sağlayan şirketlerin adını yayınladı.
İfa teknoloji olarak: applemerkezi.com iPhone X ve iPhone 8 ve 8 Plus parçalarının bir kısmını sağlayan şirketlerin adını aşağıda yayınlamaktayız.

iPhone X içeride ve dışarıda yeni bir tasarım telefonu.Sökülme durumu belirtildiğinde, akıllı çipset kartı önemli ölçüde daralmış ve bu minyatürleştirme alanı verimli hale getiriyor.
Ayrıca, iPhone X anakartının, pil için daha fazla yer bırakan iPhone 8 Plus kartının boyutunun yaklaşık% 70'ini eklediğini de sözlerine ekliyor.

Apple iPhone X'de L şeklinde iki pil bulunmaktadır. Bu, şimdiye kadar bir iPhone'da bir ilk. Buda, pilin içinde iki hücre olması anlamına gelir ki bir iphone da gerçekleşen ilk devrimsel yenilik bu.

- Samsung tarafından üretilen OLED ekran sürücüsü
Önceki iPhone'larda Renesas ve Synaptics ekran sürücüsü IC'leri tedarik ettiler. IPhone X'de OLED ekran sürücüsünü Techinsights'a göre tedarik etmiştir. Apple iPhone X, şirketin ilk OLED ekran görüntüsü sunan ilk iPhone'udur.


3GB RAM Paketleri
cihazı ifateknoloji beylikdüzü apple servisi olarak söktüğümüzde, iPhone X'in SK Hynix'den 3GB RAM ve Toshiba tarafından 64GB flaş depolama kaynakları içeriyor olduğunu gördük.

Intel ait parçaların içeride yer aldığı
Baseband fişleri Intel'den (Intel XMM7480) ve bu çipler tüm 2017 iPhone sürümlerinde aynı; iPhone 8, 8 Plus ve X. Akıllı telefondaki RF alıcı vericileri de Intel'ten, bu Intel PMB5757.

- Sony tarafından üretilen görüntü sensörleri
Ön görüntü sensörlerinin Japon elektronik devi Sony'den geldiği bildirildi.

USB Type-C, Cypress Semiconductor'den geliyor
San Franciso merkezli Cypress Semiconductor Corp, USB Type-Ci iPhone X'in tedarikçisidir

- Kablosuz şarj nezaket Broadcom
Kablosuz şarj için, Broadcom BCM59355 şarj kontrolörü bulunur.

- STMicroelectronics Kızılötesi kamera tedarik etti

ŞİMDİ BİZİMLE İLETİŞİME GEÇİN: 0536 332 6961